Bezoek delegatie Vietnamese waterleidingmannen en -vrouwen

Op 18 december 2019 heeft de Stichting een delegatie van 13 Vietnameze watercollega’s  ontvangen in Nederland. De delegatie bestond uit de Directie van de waterleidingbedrijven Tay Ninh, Bac Lieu, Binh Thuan, Phu My, Soc Trang, An Giang en organisator Pernam. De doelstelling van de reis naar Nederland was om voorop lopende Nederlandse technologie te bekijken. De bezoekers hebben hun ogen uitgekeken, met name vanwege de kwaliteit van het ontwerp, de architectuur en de automatisering. In Vietnam kan men zich bijvoorbeeld niet voorstellen dat slechts 1 operator waakt over een aantal grote pompstations. Door te laten zien hoe het allemaal anders kan, proberen wij zo een richting te geven aan de Directie van deze waterleiding bedrijven. Het programma betrof de hele dag en was uitstekend geregeld met een lunch in een Vietnamees restaurant.

Impressie aan het bezoek aan Rook Pijpleiding bouw                   

http://waterisourworld.com/website/user_content/images/0701.png

bezoek aan Wazutec  voor informatie over de Elflox zuiveringsinstallatie            

Mede namens mijn vader Truong willen wij  de Stichting bedanken voor jullie hartverwarmende ondersteuning in 2019 (en alle jaren daar voor) en hopen wij de samenwerking ook in het volgend jaar uit te breiden. Howaco bestaat 15 jaar in 2020 en dat moet gevierd worden met onze partner! Meer hierover volgt….

Howaco en Pernam wensen jullie een gezond en voorspoedig nieuw jaar!   

Via de stichting Groot Burger Weeshuis Vollenhove is er een bedrag ontvangen van € 1000,- als bijdrage in de verzendkosten, waarvoor hartelijk dank.

Te samen met de gift van de diaconie uit Ommen en de gift van de firma Rook is dit voldoende om de materialen naar Suriname te sturen komend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *