Basisschool het Stroomdal in Kampen goed bezig voor Senegal

Het plan is om de watervoorziening uit te breiden  naar twee naburige dorpen. In Kataba wordt een nieuwe drinkwaterwinning gerealiseerd en in Diouloulou en Kafountine wordt de winning en productie uitgebreid.
Al deze werkzaamheden zijn niet mogelijk zonder uw steun, De Wilde Ganzen (die voor dit project een premie hebben toegekend) en de vele sponsoren.
In het bijzonder mag basisschool het Stroomdal in Kampen worden genoemd. Deze heeft een actie georganiseerd om geld in te zamelen voor het drinkwaterproject in Senegal. We hebben aan alle kinderen van de basisschool uitleg gegeven over het project en de kinderen zijn heel enthousiast om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De kinderen in Senegal zijn de kinderen van het Stroomdal dan ook heel dankbaar dat ze willen meehelpen om een goede drinkwatervoorziening te realiseren zodat ze niet meer ziek worden van slecht drinkwater.
De jongelui hebben zich geweldig ingezet met als resultaat  € 760 voor het drinkwaterproject in Senegal. Dit bedrag is door De Wilde Ganzen verhoogd naar € 1178.
Met dank aan alle kinderen en de medewerkers van basisschool het Stroomdal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *