Water is our World ontvangt cheque en sleutels van Vandervalk+degroot

Dinsdag 20 november overhandigde algemeen directeur Leo van der Valk van de fa. Vandervalk+degroot niet alleen de cheque aan Casper van Ommen, voorzitter van stichting Water is our World, maar ook de sleutels van een hogedrukspuitwagen.

Van links naar rechts: Leo van der Valk, algemeen directeur vandervalk+degroot,
Theo Smit, directeur Aquario, Casper van Ommen, voorzitter stichting Water is our World.

“Wij steunen de stichting Water is our World, omdat wij hiermee een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het verwezenlijken van schoon drinkwater en sanitatie in de wereld. Wij dragen de stichting een warm hart toe,” aldus algemeen directeur Leo van der Valk. Vanwege het 50-jarig bestaan heeft Vandervalk+degroot een speciale rekening geopend waarop relaties een bedrag konden overmaken ten gunste van stichting Water is our World. Het totaal van de donaties is door Vandervalk+degroot verdubbeld. Dit heeft geresulteerd in een bedrag van € 7.500,- bestemd voor een sanitatieproject in Drochia, Moldavië.

Vandervalk+degroot heeft ook een hogedrukspuitwagen gedoneerd, die een tweede leven krijgt in Suriname. De hogedrukspuitwagen zal door de stichting geschonken worden aan de Surinaamse Waterleiding Maatschappij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *