Missie: opzetten en invoeren van wijzigingen in het betalingssysteem Abéné

Het hoofddoel van het werkbezoek is het opzetten en invoeren van wijzigingen in het betalingssysteem. Daar het betalingsgedrag van een aantal van de afnemers van drinkwater te wensen over laat, is deze wijziging van belang. Naast wijziging van het systeem zijn ook de wanbetalers aangesproken en zijn individuele betalingsregelingen getroffen.
Er is uitgebreid overleg geweest met het comité wijze mannen. Zij zijn akkoord gegaan met de voorgestelde maatregelen. Tevens is aan dit comité gemeld dat de ondersteuning van de stichting Water is our World over uiterlijk drie jaar zal stoppen.

In overleg met Lamin Diassy, directeur van Casameau, is besloten het gebouw bij de zuiveringsinstallatie op te knappen en als kantoor in te richten. De kosten zullen door de stichting WIOW als een lening aan Casameau worden verstrekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *