Zuiveringsinstallatie van Aqua Delft in Servië in bedrijf gesteld

De demonstratie installatie van Aqua Delft  is in stappen in bedrijf gesteld. Meerdere missie’s van verschillende disciplines hebben in korte tijd plaatsgevonden en de installatie is half automatisch in bedrijf met uitstekende resultaten
De voorzuivering was al vanaf 16 juni 2012 officieel in bedrijf gesteld, de gehele installatie inclusief arseenfilters en exclusief de chloring is vanaf 1 september 2012 in bedrijf.  Het is geweldig dat de installatie sinds de opstart zo goed loopt.


De officiële overdracht van de  zuiveringsinstallatie aan PUC Subotica, het lokale waterketenbedrijf, vindt plaats vóór 1 januari 2013. Hiervoor zal de stichting een acceptatiedocument opstellen. Dit document bevat een lijst met afvink punten. Deze punten worden 1 voor 1 met Aqua Delft doorgenomen. Ook een vertegenwoordiger van PUC Subotica  zal betrokken worden bij het acceptatieproces. Ter plaatse wordt gecontroleerd of het genoemde punt naar behoren werkt. Zo ja dan wordt het afgevinkt. Zo nee, dan wordt het punt werkend gemaakt en alsnog afgevinkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *