Tijdelijk adviseur voor de Stichting in Abéné, Senegal

In de ogen van Albert is het waterleidingbedrijfje Casameau in Abéné, een mooi bedrijf met goede mogelijkheden om de lokale bevolking van schoon drinkwater te voorzien. Op dit moment verkeert het bedrijf echter in financiële problemen omdat op een flink aantal adressen een substantiële achterstand is in de betalingen. Als gevolg daarvan is een groot aantal adressen van de watervoorziening afgesloten.

Casameau kan geen goed zicht op de betalingen en achterstanden in de betalingen genereren  vanwege de gebrekkigheid waarmee de beschikbare data worden opgeslagen. Daarnaast is de  klantgerichtheid van de medewerkers onvoldoende.

Het meest urgent op dit moment is het weer op orde krijgen van het administratieve systeem Ook het betaling systeem en de wijze van betaling door de klanten moet zodanig aangepast worden dat het risico van het ontstaan van betalingsachterstanden tot een minimum wordt beperkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *