Samenwerkingsovereenkomst met Guyana Water Inc.

Op 10 november j.l. heeft de Stichting een overeenkomst getekend met Guyana Water Incorporated (GWI), het waterleidingbedrijf van geheel Guyana (buurman van onze partner SWM in Suriname). De overeenkomst is de start van een meerjarige samenwerking om GWI medewerkers te professionaliseren door middel van de kennis en kunde van de vrijwilligers van onze Stichting en waar mogelijk GWI te ondersteunen met materialen. Het bestuur is zeer verheugd met deze ontwikkeling omdat de samenwerking met GWI volledig past binnen de focus van de Stichting, wij een duidelijke meerwaarde kunnen leveren en GWI oprecht belangstelling heeft. Daarnaast heeft de Stichting recent een aantal projecten afgerond of deels afgerond zodat er ruimte is voor een nieuw avontuur.