Juli 2021 nog meer meubeltjes voor de Afobaka-school Suriname

Opnieuw komt er schoolmeubilair vrij van het kindcentrum Bernard in Steenwijk. Casper wordt benaderd door José van het kindcentrum of er belangstelling is voor leerlingensets.  De school is verbouwd en er wordt voortaan op een vernieuwende manier, groepsdoorbrekend gewerkt in units. Zodoende komen er ong. 50 leerlingensets, kasten en bureaustoelen vrij. Natuurlijk kan dit mooie aanbod niet worden afgeslagen. Fijn dat er op deze manier een tweede leven voor deze goed herbruikbare materialen kan worden gegeven.  Op de laatste schooldag voor de grote vakantie komen Jan, Servan en Casper met een vrachtwagen voorrijden Met de hulp van enthousiaste ouders en juffen was de klus snel geklaard. De schoolspullen zijn naar de opslag in Witharen getransporteerd. Wanneer het materiaal verscheept zal worden is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *