Ridder in de Orde van Oranje Nassau

We zijn heel blij om u te kunnen meedelen dat onze vrijwilliger Gerard Legebeke vandaag voor zijn vele werk voor Stichting Water is our World een Koninklijke Onderscheiding heeft ontvangen: Ridder in de orde van Oranje- Nassau. We willen hem en zijn vrouw Gea hier van harte mee feliciteren.

Het is de waardering voor zijn inzet voor schoon drinkwater voor mensen die dat moeten ontberen in ontwikkelingslanden. Meer dan 20 keer is hij na veelal tijdrovende voorbereidingen voor de stichting op pad geweest, naar Vietnam, Senegal, Moldavië en Servië.  Zonder zijn specifieke kennis en kunde mbt elektrotechnische installaties (schakel- en besturingssystemen) én improvisatie talent hadden we de projecten niet kunnen uitvoeren. 

Alllen die de aanvraag voor deze benoeming hebben ondersteund willen we hiervoor hartelijk bedanken.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *