Water Is Our World viert eerste lustrum!

Vijf jaar geleden is de stichting opgericht door een groep vrijwilligers. Deze vrijwilligers komen met name uit de drinkwaterwereld. Zij willen hun kennis en ervaring graag inzetten om drinkwater voor de allerarmsten te realiseren. Om drinkwater- en sanitatievoorzieningen in kleine dorpen in ontwikkelingslanden te realiseren worden zoveel mogelijk gebruikte materialen en installaties ingezet.
In de afgelopen vijf jaar heeft de Stichting negen projecten gerealiseerd in 6 verschillende landen (Indonesië, Mozambique, Roemenië, Suriname, Senegal en Vietnam). De realisatie van al deze projecten was alleen mogelijk door de inzet en betrokkenheid van de vele vrijwilligers en relaties. Momenteel lopen er nog projecten in Moldavië, Senegal, Servië en Vietnam.
Het was mooi weer en de sfeer was uitstekend. Bij het magazijn in Witharen was een tent opgezet. Genietend van een hapje en een drankje konden de aanwezigen een kijkje nemen in het magazijn en zien hoe onze vrijwilligers een container laden. Ook waren er veel foto´s te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *