De Stichting gaat de drinkwatervoorziening verbetering van de Afobakaschool te Suriname

Vanuit het bestuur van WIOW is de toezegging gedaan om in het kader van onze 25-jarige aanwezigheid volgend jaar in Suriname, zorg te dragen voor een goede en betrouwbare drinkwatervoorziening en goede sanitaire voorzieningen voor de Afobakaschool. Als extra zullen we ook het schoolmeubilair vervangen dan wel laten renoveren. Hiervoor hebben we contact opgenomen met de sociale werkplaats in Paramaribo: Stichting Unu Pikin.  

Gwenny en Jos van de B&B Banabeki hebben in oktober de handschoen opgepakt om de plattelandsschool met 250 kinderen te steunen in het verbeteren van de bedroevende omstandigheden. Een van de pijnpunten is de watervoorziening. Regelmatig is er geen water beschikbaar en wordt die dag geen les gegeven. Daar gaan we verandering in brengen. Gwenny heeft ons gevraagd haar te helpen.

Wilt u meer lezen over de school of Gwenny en Jos steunen,ga dan naar www.bloggen.be/afobakaschoolwilvooruit