Jubileum Rook Pijpleidingbouw B.V.

Eén van onze belangrijkste sponsoren is Rook Pijpleidingen B.V. te St. Jansklooster.
Jarenlang staat Rook de Stichting met raad en daad terzijde. In september was het 50 jaar geleden dat Rook Pijpleidingbouw begonnen is. Dit werd groots gevierd. En natuurlijk waren we er als vrijwilligers van de stichting bij aanwezig. Het was een prachtig feest waar we enorm van hebben genoten.
Voor het feest werden giften ingezameld voor o.a. de Stichting Water is our World.
Na het feest kon Casper van Ommen een check van € 2.750 in ontvangst nemen als gift voor de Stichting.
We zijn Rook Pijpleidingen B.V.  erkentelijk voor alle ondersteuning die we de afgelopen jaren van haar hebben ontvangen en wensen Renee en zijn familie voor de toekomst veel succes en we zullen er alles aan doen om de samenwerking in de toekomst verder inhoud te geven.

Overhandiging cheque door Rene Rook aan Casper van Ommen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *